Відкрита кураторська година у магістрів факультету ТВППТСБ

Студентські роки – це чудовий час нашого життя, який дарує безліч відкриттів, радощів і дозволяє знайти нових друзів. Тому саме тему студентського життя було обрано здобувачами вищої освіти та куратором групи ТМ1/2 доцентом Юрієм Франковичем Дехтярем для кураторської години. 
Серед гостей були викладачі та працівники університету, а також друзі магістрів. Тому в залі панувала тепла атмосфера, сповнена спогадами та веселими історіями зі студентського життя. Магістри згадували якими вони були на першому курсі, як складали іспити й демонстрували свої таланти у різних конкурсах. «Ми вдячні куратору та викладачам за терпіння і підтримку в нелегкий період нашого життя» – говорять здобувачі вищої освіти. Під час кураторської години студентство інсценізувало яскраві моменти свого студентського життя, читали вірші та співали пісні. Дуже цікавим видався перегляд презентації фотографій зі Свята знань на першому курсі. 
Кожен змінився, виріс і вже обрав свій шлях в доросле життя, але те почуття, що народилося і виросло в серці один до одного і до університету, молодь пронесе крізь життя. 





факультет ТВППТСБ, кураторська година, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget