Науково-практична конференція. 27 жовтня 2015 року.

27 жовтня 2015 року на інженерно-енергетичному факультеті пройшла науково-практична конференція для викладачів і студентів, яку проводив головний конструктор ТОВ «Українське конструкторське бюро трансмісій і шасі» Гриненко Олексій Анатолійович.

Аудиторія здобула для себе багато нового стосовно машин, які виготовляються на Лозівському ковальсько-механічному заводі. Зокрема, була надана інформація про пружинні борони «Ліра», модуль для внесення засобів захисту рослин «Реал», культиватори «Шиллінг», культиватори на базі системного носія «Таллер-8+Шиллінг-4», короткі дискові борони «Дукат», короткі дискові борони на базі системного носія «Таллер-8+Дукат-4», приставки прямого посіву «Крона», каток прикатуючий «Фунт», культиватор передпосівної обробки «Червонець», посівний комплекс прямого посіву «Златник», глибокорозпушувач «Франк/Гульден» та були запропоновані пропозиції щодо технологій обробки грунту.

Олексій Анатолійович детально розповів про кожну з переліченої техніки та вказав на переваги та недоліки Лозівських машин. Також було задано безліч питань щодо продуктивності, виготовлення та цін даної техніки, на які головний конструктор з задоволенням відповів. На завершення конференції, присутнім був представлений відеоматеріал.

Слід зазначити, що це не перша зустріч з Олексієм Анатолійовичем, оскільки він тісно співпрацює з науковцями і виробничниками університету. Так, нещодавно було передано в навчальні аудиторії для проведення практичних занять робочі органи сівалок, глибокорихлювачів, дисків борін, лап культиваторів та багато іншого. А сільськогосподарська техніка ЛКМЗ, яка працює на полях навчального науково-практичного центру Миколаївського НАУ показала свою високу ефективність і надійність.

Дякуємо Олексію Анатолійовичу за цікаву та змістовну конференцію і можливість набути нових знань щодо сільськогосподарської техніки.

Деканат інженерно-енергетичного факультету

Фотозвіт



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget