Випускники шкіл у МДАУ

Учні загальноосвітніх шкіл Єланецького району в Миколаївському ДАУ.25 жовтня 2011 року Миколаївський ДАУ приймав гостей – учнів загальноосвітніх шкіл Єланецького району. Перед цими молодими людьми наступного року постане одне з найважливіших питань у житті – вибір майбутньої професії. Колектив МДАУ всіляко допомагає їм у цьому.

Під час перебування в університеті учні не просто дізналися нову для себе інформацію про особливості навчання у ВНЗ, а й змогли проникнути у студентське життя, відвідавши екскурсію куточками МДАУ.

Учні загальноосвітніх шкіл Єланецького району в Миколаївському ДАУ.У вітальному слові Д.В. Бабенко, перший проректор, наголосив, що колектив МДАУ не тільки надає глибокі знання, а й виховує культурних інтелігентних людей. Університет створює усі умови для розвитку молодих фахівців. У МДАУ забезпечено успішну реалізацію ступеневої освіти: у стінах альма-матер можна пройти шлях від бакалавра до доктора наук. Отриманні навички студенти можуть закріпити ще під час навчання – щорічно молоді люди проходять практику за кордоном (Франція, США, Англія, Німеччина, Данія, Ірландія). Колектив факультету культури і виховання допомагає розвивати таланти молоді у різноманітних гуртках (театральна студія, студія естрадного вокалу, туристичний клуб та ін.). А. Гоцелюк, студентський декан факультету менеджменту надала учням живий приклад: кожен може реалізувати лідерські якості, проявити соціальну активність у благодійницькій діяльності під час навчання у МДАУ.

У рамках проведення екскурсії учні школи відвідали Музей становлення аграрної освіти на Миколаївщині. Вони із захопленням слухали про історію від перших шкіл у Ольвії до сьогодення.

Учні загальноосвітніх шкіл Єланецького району в Миколаївському ДАУ.
Учні змогли переконатися на власному досвіді, що у МДАУ піклуються й про здоров´я студентів. Гості посмакували їжею власного виробництва у їдальні університету.

Спостерігати за навчально-виховним процесом у сучасному ВНЗ учні змогли, відвідавши лабораторії, аудиторії з мультимедійним та інтерактивним обладнанням.

Ректор університету В.С. Шебанін під час зустрічі з учнями дав їм батьківську пораду: перед тим, як обрати професію, слід прислухатися до душі, адже від цього вибору залежить життя не тільки випускника, а і його родини.

Наприкінці екскурсії гості МДАУ висловили слова подяки керівництву за теплий прийом та побажання продовження тісної співпраці.

Чекаємо на вас, майбутні абітурієнти, у теплих стінах МДАУ!

Учні загальноосвітніх шкіл Єланецького району в Миколаївському ДАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget