Регіональний науково-практичний семінар "Кролівництво півдня України: історія, проблеми, перспективи"

20-21 жовтня 2011 року на базі факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва Миколаївського ДАУ відбувся Регіональний науково-практичний семінар "Кролівництво півдня України: історія, проблеми, перспективи".

У семінарі взяли участь представники аграрних ВНЗ та підприємств країни, а також студенти ІV-V курсу факультету ТВППТ Миколаївського ДАУ. У вітальному слові Гиль М.І., доктор сільськогосподарських наук, професор, декан факультету ТВППТ, побажав учасникам семінару не тільки здобути корисну інформацію у галузі кролівництва, а й отримати позитивні враження.

Доповіді було присвячено стану та перспективам розвитку кролівництва Одеської області (Китаєва А.П., д. с.-г. н., професор Одеського ДАУ) та еко-кролівництва в Україні (Коцюбенко А.А., к. с.-г. н., доцент Миколаївського ДАУ, Погорецьки Я.Д., керівник інноваційного проекту еко-кролівництва "Раббакс Технолоджи"), профілактиці ГБК і міксоматозу кролів (к. вет. н., заступник директора з наукової роботи Науково-виробничого підприємства Вабищев Ф.С.) та іншим проблемам кролівництва у країні.

Учасники семінару зазначили, що кролівництво є перспективною галуззю тваринництва, особливо на півдні України. Тому доцільно продовжувати її вивчення та розвиток за допомогою інноваційних технологій.

Регіональний науково-практичний семінар "Кролівництво півдня України: історія, проблеми, перспективи".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget