Міжнародна науково-практична конференція присвячену 16-річчю Студентської організації НУБіП України

З 5 по 8 жовтня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ) було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію "Роль студентів у глобалізації світового наукового простору та соціально-культурного розвитку людини: стан, проблеми та перспективи" присвячену 16-річчю Студентської організації НУБіП України участь, у якій взяли представники аграрних ВНЗ України та зарубіжжя.


Тема круглого столу "Про міжнародну співпрацю" була доречною в зв´язку з присутністю під час обговорення не тільки представників ОРСС України, а й делегатів з аграрних ВНЗ Росії, Польщі та графства Люксембург. У ході засідання було порівняно системи студентського самоврядування різних країн, що дало змогу обмінятися досвідом, визначити всі позитивні та негативні моменти; окреслено майбутню, вже спільну, роботу ОРСС України та зарубіжжя; визначено і обговорено перший спільний міжнародний проект у рамках аграрних ВНЗ України, Росії, Польщі та графства Люксембург до дня боротьби зі СНІДом (1 грудня) – "Молодь проти СНІДу!".

Таким чином, день повноліття студентської організації НУБіП України став днем проведення першого Міжнародного круглого столу ОРСС України, Росії, Польщі та графства Люксембург і "початковим кроком" до міжнародної співпраці.

Проведено Міжнародну науково-практичну конференцію "Роль студентів у глобалізації світового наукового простору та соціально-культурного розвитку людини: стан, проблеми та перспективи".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget