Святкування 8 Березня

Факультетом культури й виховання до Міжнародного жіночого Дня 8 Березня була підготовлена та проведена концертна програма, до участі в якій було залучено 82 студенти – учасники культурно-мистецького центру "Експромт", зокрема таких студій: естрадного танцю, народного танцю "Золотий колос", розмовного жанру, народного хорового колективу "Калина", студії естрадного вокалу та інструментального жанру.

До святкування 8 Березня приєдналися гості з Аграрних ВНЗ південного регіону, а саме: Одеського ДАУ, Херсонського ДАУ, Керченського державного морського технологічного університету, Таврійського державного агротехнологічного університету, Кримського агротехнологічного університету Національного університету біоресурсів і природокористування та заступник директора науково-методичного центру Міністерства аграрної політики України Ніна Григорівна Лихогод.

Усіх жінок привітав ректор Миколаївського державного аграрного університету В'ячеслав Сергійович Шебанін. А студенти усіх порадували своїми музичними подарунками.

У залі панувала тепла атмосфера, кожна присутня в залі жінка не залишилася без чоловічої уваги та одержала в подарунок чарівну квітку та святковий настрій.

Факультетом культури й виховання до Міжнародного жіночого Дня 8 Березня була підготовлена та проведена концертна програма.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget