День Святого Валентина на обліково-фінансовому факультеті

14 лютого на обліково-фінансовому факультеті було організовано свято, присвячене Дню Святого Валентина. У цей день у холі університету всіх зустрічали ангели, які були символом вірного і чистого кохання. Як прийнято за традицією, янголи дарували усім студентам, науково-педагогічним працівникам та гостям валентинки, що підіймало настрій та святкову атмосферу.
Активно працювала пошта кохання, за якою всі бажаючі відправляли валентинки, привітання, листи своїм коханим, друзям та однокурсникам.
Не залишилась і поза увагою стіна освідчень, яка була усипана освідченнями та привітаннями, що тішило кожного свідка подій свята.
Не обділили увагою наших шановних викладачів, для них було створено свою окрему пошту. Багато студентів відкликнулось до написання побажань та привітань зі святом.

Також у анголів була особлива місія – залучити студентство до підписання великої валентики, яка була призначена деканату обліково-фінансового факультету. У кінця дня вона була вручена декану факультету з щирими привітаннями від імені всіх студентів. Завершальним етапом було рознесення пошти до своїх адресатів.

Весь день в університеті панувала атмосфера любові і доброзичливості.

 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget