ІХ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Перспективна техніка і технології – 2013»

Нещодавно, з 24 до 26 вересня, в нашому університеті, на базі факультету механізації сільського господарства, проходила ІХ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Перспективна техніка і технології – 2013». У цьому заході брали участь більше 100 студентів. Серед запрошених були представники Росії, Білорусії, Чехії, В´єтнаму, Польщі та Латвії. Від України на конференцію прибули не лише молоді науковці вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України, а й провідних технічних, таких, як Дніпропетровський аграрний університет, Білоруський державний аграрний технічний університет, Українська державна академія залізничного транспорту (м. Харків), Інститут свинарства і агропромислового виробництва НААН, Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут", Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова, Національний університет біоресурсів і природо використання України.

Доповіді стосувалися перспективних технологій виробництва, переробки і зберігання продукції, актуальних проблем механізації та автоматизації виробництва, сучасних проблем механіки, теорії і практики технічного сервісу, ремонту та надійності машин, електротехнологій та електропостачання.

Учасники відзначили високий рівень організації конференції.

Переможці секцій були нагороджені дипломами та цінними подарунками, а інші учасники грамотами за активну участь, високий науковий рівень експериментальних досліджень, кращу доповідь, ілюстративний матеріал, оригінальне рішення технічних задач та практичну значимість отриманих результатів.

Фото з конференції «Перспективна техніка і технології – 2013»









На базі факультету механізації сільського господарства, проходила ІХ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Перспективна техніка і технології – 2013».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget