Підбиття підсумків проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку»


Минув рік з того моменту як почав реалізуватися проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» за підтримки фонду «Пам´ять. Відповідальність. Майбутнє», який було спрямовано на поєднання інтересів молоді та людей похилого віку в творчій активності, оздоровчій та волонтерській діяльності, організації дозвілля в гуртках за інтересами.


Молодь університету організувала роботу центру «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» на базі Миколаївського національного аграрного університету; облаштувала ландшафтний парк відпочинку в Міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів; проводила дні спілкування, арт-терапії, де молоді люди обмінювалися досвідом із похилими людьми; навчали користуватися комп´ютером, мобільними телефонами; спілкувалися на різноманітні теми. Впродовж року було надано конкретну адресну допомогу ветеранам та інвалідам.

У результаті всіх заходів встановився зв´язок між поколіннями, так як не тільки молодь надає допомогу літнім людям, а й вони допомагають порадами та спрямовують на правильний життєвий шлях, маючи за плечима колосальний досвід, передаючи, таким чином, мудрість наших предків, виховуючи майбутнє суспільство на найкращих взірцях патріотизму і любові до Батьківщини.


А на нараді з учасниками та волонтерами проекту щодо визначення можливостей та подальшого розвитку проекту було внесено пропозицію щодо створення Міжнародної програми «Дистанційний онук», заплановано створення сайту з гарячою лінією, перепискою, запрошенням на різноманітні заходи, цікавими новинами для людей похилого віку.

Тому було вирішено продовжувати реалізацію проекту в тісній співпраці з студентською молоддю Миколаївського національного аграрного університету, приватними підприємцями області, ветеранською організацією, а також залучати до фінансування інших спонсорів на продовження подібної діяльності та для створення програми «Дистанційний онук».

Увага та теплі слова вітань – це найголовніше, що подарувала людям похилого віку наша молодь, яка з радістю продовжує творити добрі справи!

Минув рік з того моменту як почав реалізуватися проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» за підтримки фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget