У День захисту дітей студенти Миколаївського НАУ привітали малечу дитячого садочка «Струмочок»!


У рамках святкової акції «Хай завжди сміються діти», яка проходила під лозунгом «У творчості доріг багато!» - поєдналися творчі стежинки дітей і молоді різного віку: дошколят, школярів і студентів.

Миколаївський дитячий садок
№53 спільно з Миколаївським міським управлінням юстиції мають гарну традицію – відзначати День захисту дітей святковою ходою малечі по Радянській. Крім того, колектив вихователів і діточок садочка приурочують до цього дня святкову програму та концерт, залучаючи до участі в ній творчу молодь міста.

Яскравість святкової ходи, насиченість і різноманітність концертної програми стали можливими завдяки співпраці дошкільного закладу з музичною школою №2, Миколаївським державним вищим музичним училищем, обласною філармонією та  Миколаївським НАУ.
Яскраві танки і запальні пісні у виконанні дошкільнят чергувались з класичними і народними творами у виконанні учнів музичної школи.

На закінчення концерту
Тріо студії естрадного вокалу культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського НАУ: Вікторія Зубань, Інна Колодій та Олександра Черненко подарували малюкам і гостям свята попурі дитячих пісень, якому дітлахи із задоволенням підспівували.
 








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget