МНАУ підписав Меморандум про взаєморозуміння з університетом Лінкольн-Небраска, США

Результатом співпраці Миколаївського національного аграрного університету та університету Лінкольн-Небраска, США, стало підписання Меморандуму про взаєморозуміння між двома ВНЗ. В документі йде мова про подальший розвиток і спадкоємність відносин між МНАУ та американським університетом, а також зміцнення наукових, освітніх, організаційних і культурних зв’язків між партнерами.

Нагадуємо, що протягом двох місяців на факультетах МНАУ працювала професор Інституту аграрних наук та природних ресурсів університету Лінкольну-Небраски Джулі Олбрайт. Дана співпраця стала можлива завдяки фонду Фулбрайта, що надав грант для фінансової підтримки візиту американського науковця за програмою «Fulbright Specialists Program».

На разі продовжується робота зі створення спільного навчального курсу з мікробіології (ГМО, генетика рослин) силами представників кафедри рослинництва агрономічного факультету МНАУ і кафедри агрономії і рослинництва університету Лінкольну-Небраски (Dept. Of Agronomy&Horticulture, Univ. ofLincoln-Nebraska). Проект знаходиться на заключній стадії, очікується публікація матеріалів в електронній бібліотеці на спеціально створеному сайті.

В документі йде мова про подальший розвиток і спадкоємність відносин між МНАУ та університетом Лінкольн-Небраска (США), а також зміцнення наукових, освітніх, організаційних і культурних зв’язків між партнерами.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget