Кураторська година групи Т 4/3 присвячена святкуванню Нового року

В нашій країні традиційно свято Нового року зустрічають у родинному колі. За багато років навчання разом наша академічна група Т 4/3 стала великою дружньою родиною, тому ми вирішили присвятити кураторську годину святкуванню Нового року. Але вирішили це зробити нетрадиційним шляхом...




2 лютого відзначають свято Нового року за Китайським календарем: 2011 рік вважається роком білого кролика або кота. Для запрошених гостей і власного задоволення ми влаштували феєричне шоу за найкращими китайськими традиціями з чаюванням, китайськими народними танцями, шумовими та звуковими ефектами під приємну музику мантр. Звичайно не обійшлося і без традиційних конкурсів та студентського гумору. Найпочеснішим гостем свята був символ нового року – білий кролик. Закінчився вечір приємними побажаннями на наступний рік та загадуванням бажань.




Від імені всієї групи хочеться подякувати за допомогу в організації і співпраці куратору групи – Назаренко Інні Валеріївні та поважним гостям нашого свята за щирість і тепло, які вони принесли в наш колектив.

Група Т 4/3

Ми вирішили присвятити кураторську годину святкуванню Нового року.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget