31 березня 2025 р. на засіданні конкурсної комісії І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей з освітньої спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», створеної згідно з розпорядженням декана факультету ТВППТСБ від 05 лютого 2025 р. № 06, відбувся розгляд представлених на Конкурс робіт здобувачів. Загалом було представлено сім робіт.
Бабенко Д.О., здобувач вищої освіти групи Т 4/2. «Вплив різних варіантів схрещування на продуктивність овець». Науковий керівник: к.с.- г.н., доцентка Галина КАЛИНИЧЕНКО
Кірстя О.О., здобувачка вищої освіти групи Т 4/2. «Технологія вирощування овець асканійської тонкорунної породи різної інтенсивності формування організму в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ». Науковий керівник: к.с.-г.н., ст. викладачка Людмила ОНИЩЕНКО.
Осадча О.Л., здобувачка вищої освіти групи Т 4/2. «Шляхи удосконалення виробництва молока в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району». Науковий керівник: к.с.-г.н., ст. викладачка Людмила ОНИЩЕНКО.
Кузнець К.В., здобувачка вищої освіти групи Т 4/2. «Вплив різних варіантів схрещування на продуктивність свиней». Науковий керівник: к.с.- г.н., доцентка Галина КАЛИНИЧЕНКО.
Гордєєв Д.О., здобувач вищої освіти групи Т 4/2. «Вплив сили сімей та кількості корму на масу і екстер’єрні ознаки бджіл». Науковий керівник: асистент Михайло ТИМОФІЇВ.
Іванова М.Р., здобувачка вищої освіти групи Т 4/1. «Аналіз закономірностей росту та продуктивних якостей свиней різних порід в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове»» Миколаївського району». Науковий керівник: к.с.-г.н., ст. викладачка Людмила ОНИЩЕНКО
Марштупа М.П., здобувач вищої освіти групи Т 4/2. «Вовнова продуктивність овець та ії залежність від деяких морфологічних ознак». Науковий керівник: к.с.- г.н., доцентка Галина КАЛИНИЧЕНКО.
За результатами оцінки наукових робіт, а також захисту конкурсантами результатів власних наукових досліджень конкурсною комісією було визначено переможців Конкурсу. Ними стали:
• Бабенко Д.О., здобувач вищої освіти групи Т 4/2 – 1 місце;
• Іванова М.Р., здобувачка вищої освіти групи Т 4/1 – 2 місце;
• Гордєєв Д.О., здобувач вищої освіти групи Т 4/2 – 3 місце.
Колектив кафедри технології виробництва продукції тваринництва вітає переможців Конкурсу та їхніх наукових керівників і бажає натхнення у подальшій науковій діяльності та нових досягнень.
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.