ПРОФІСТАР: Аудитор – яка це професія?

Тренінг із аудиту для учнівської молоді Класичного ліцею та ЗОШ №24 м. Миколаєва провели викладачі та студенти кафедри обліку і оподаткування Миколаївського НАУ.


Розповісти про професію аудитора та її популяризація серед випускників шкіл було метою організаторів тренінгу.
Що робить аудитор? Де навчають бути аудитором? На учасників тренінгу чекала цікава та насичена програма, не кожного дня можна представити себе аудитором і виконати аудиторську перевірку в ігровій формі.


Зустріч почалася зі знайомства за чаюванням та обговорення майбутнього ЗНО та професійних уподобань випускників 11 класу. Потім Костирко А.Г., старший викладач кафедри обліку і оподаткування познайомила присутніх з історичними фактами виникнення аудиту в світі та сучасними особливостями професії. Далі Козаченко Л.А., завідувач кафедри обліку і оподаткування запропонувала учасникам тренінгу сформувати команди – аудиторські фірми, обрати їхні назви, розподілити посади і обов’язки співробітників «новостворених аудиторських фірм» та виконати завдання - перевірити роботу каси компанії. Експертами роботи команд були студенти 3 курсу  спеціальності «Облік та оподаткування» Кириленко Анна, Живченко Карина та студенти 4 курсу спеціальності «Облік і аудит» Частоколяний Богдан та Кізіма Богдан.


Звичайно були переможці і подарунки. А головне - майбутні випускники ЗОШ №24 та Класичного ліцею  м. Миколаєва поглибили знання щодо професії аудитора та зрозуміли її перспективність в сучасній Україні.


Дякуємо адміністрації та класним керівниками старших класів Класичного ліцею і ЗОШ №24 м. Миколаєва за активну участь в успішному професійному майбутньому своїх учнів.





Кафедра обліку і оподаткування



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget