ПОЄДНАННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ЗНАНЬ ТА ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК

17 травня 2019 року науково-педагогічними працівниками кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології – д.с.-г.н., професором М.І. Гиль та к.с.-г.н. доцентом О.І. Каратєєвою було проведено виїзне заняття з дисципліни «Генетика з біометрією» для здобувачів вищої освіти І курсу освітньої спеціальності 204-«ТВППТ».
Завідувач сектора імунологічних, цитологічних видів досліджень та досліджень волосся О.М. Горлова розповіла студентам про основні напрямки роботи центру, про специфіку професійної діяльності експертів із криміналістики та продемонструвала обладнання, яке використовують для проведення різноманітних експертиз. Студентська молодь долучилась до роботи лабораторії із необхідним сучасним обладнанням для роботи з ДНК – а саме лабораторію молекулярно-генетичної експертизи, яка оснащена найсучаснішим обладнанням.
Грицієнко Юлія Вікторівна – заступник завідувача відділу, завідувач сектора молекулярно-генетичних досліджень відділу біологічних досліджень та обліку поінформувала студентство про перелік інших експертиз, які проводять у лабораторіях НДЕКЦ: балістична, трасологічна, портретна, дактилоскопічна експертизи, а також про те, як виконуються технічні висновки по документах і холодній зброї. Фахівець зауважила, що останнім часом експерти НДЕКЦ досягли успіху і за такими видами досліджень, як судова імунологія і ДНК-експертиза. Із кожним роком напрямок ДНК-експертизи набуває більшого поширення, і Миколаївський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України не є винятком.
Висловлюємо щиру подяку директору Мишаковському Олександру Юрійовичу та співробітникам Миколаївського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України за багаторічну, плідну співпрацю!




Доцент кафедри ГГТБ О.І. Каратєєва


факультет ТВППТСБ, кафедра генетики, кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget