Економічна кібернетика

Оголошено набір на новий напрям підготовки "Економічна кібернетика".


Престижна економічна спеціальність – запорука успіху!

"Економічна кібернетика" – сучасна престижна спеціальність. Її професійна спрямованість – інформаційні системи в економіці та економіко-математичне моделювання з використанням комп'ютерної техніки та сучасного програмного забезпечення. Три кити, на яких базується підготовка за спеціальністю "Економічна кібернетика" – базова економічна освіта, навчання сучасним інформаційним системам і технологіям, безперервна комп'ютерна підготовка протягом всього періоду навчання.

Студенти цієї спеціальності відмінно володіють комп'ютерною технікою, мають ґрунтовні знання в галузі економіки, тому швидко адаптуються до нових умов і знаходять своє місце на ринку праці.

У процесі підготовки за спеціальністю "Економічна кібернетика" студенти набувають практичних навичок розв'язування економічних задач із використанням комп'ютерного моделювання, програмування, інформаційних систем і комп'ютерних мереж.

Особлива увага приділяється безперервній комп'ютерній підготовці майбутнього економіста-аналітика.

Спрямованість всіх практичних і лабораторних занять із фахових дисциплін на засвоєння та широке використання комп'ютерних технологій в аналізі та управлінні економічними процесами підвищує ефективність економічної спеціалізації. З практичними аспектами професійної діяльності студенти ознайомлюються під час проходження виробничої практики в банках, страхових компаніях, на підприємствах тощо.

Оголошено набір на новий напрям підготовки "Економічна кібернетика".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget