11 листопада 2025 р. у ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ» відбулася презентація освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Цей змістовний та яскравий захід зібрав здобувачів фахової передвищої освіти всіх курсів, адміністрацію, викладачів, стейкхолдерів та всіх охочих дізнатися більше про сучасні можливості й перспективи професій у сфері HoReCa.
Із вітальним словом звернувся директор коледжу Володимир Рибачук та відзначив найсумлінніших здобувачів освіти 3 курсу грамотами коледжу, а від гаранту ОПП Ілони Піюренко дізналися про особливості фахової підготовки та можливості практичного навчання на базі закладів готельно-ресторанної індустрії.
Заступниця директора з навчальної роботи Ліна Мандрик провела вікторину «Кращий знавець освітньо-професійної програми», яка сприяла глибшому розумінню змісту спеціальності та актуалізувала знання про структуру програми, освітні компоненти, спеціальні компетентності та перспективи майбутньої професії.
До здобувачів освіти звернулися стейкхолдери: бар-менеджер закладу «ПІЦА-БАР» Гурген Шакарян та засновник бару «Оазіс» Андрій Сидоркін, які поділилися своїми історіями успіху і досягненням, що мотивують і допомагають ставити власні цілі, розуміти можливості для розвитку.
Крім того, кращі випускники спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вже працюють у провідних готелях, ресторанах, туристичних комплексах, представили свої успішні кейси.
Змістовною була і віртуальна екскурсія готелями Миколаєва та Одеси від здобувачів освіти 1-3 курсів про сучасні тенденції індустрії гостинності, сервіси нового покоління, інновації в кулінарії, цифрові технології в управлінні готелем і рестораном.
Кульмінацією заходу став майстер-клас з сервірування столу, який провела Євгенія Гончар, здобувачка групи Г 3/2. До приготування коктейлів були залучені здобувачі групи Г 3/1 Анастасія Айбатирова, Віталій Голосний, Ліна Товстоляка, Анна Зданович, студентка групи Г 3/2. Про надання компліментарних послуг доповіла Поліна Новицька, здобувачка групи Г 3/1.
Презентаційний захід продемонстрував, що освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» - це вибір тих, хто прагне творчої, сучасної та перспективної професії, яка поєднує сервіс, менеджмент, креативність і можливість професійного зростання в міжнародному середовищі.









Дописати коментар