6 жовтня професорка
кафедри готельно-ресторанної справи та туризму
Ірина Банєва була учасником
масштабного форуму ProResto’25
(м.Одеса), що об’єднав власників, керівників і фахівців сфери гостинності з
усієї України та став платформою для обміну досвідом, обговорення трендів
HoReCa і розвитку культури сервісу.
Програма
форуму включала виступи провідних експертів галузі, практичні кейси, панельні
дискусії тощо. Так, Роберто Армаролі (ресторан antica.cantina, м.Одеса), італійський
шеф і ресторатор, поділився баченням розвитку італійської кухні в Одесі. Руслан
Шибаєв (стейк-хаус BEEF, м.Київ), підприємець і гастроентузіаст, говорив
про позиціонування ресторанного бізнесу та емоційний контент. Олег Бублик (ресторан
GIANNOVINO, м.Дніпро), співвласник Gianni Group, розповів, як відповідь на
просте запитання «Чому?» може вплинути на бізнес-модель, команду і маркетинг. Оксана
Марусич, бізнес-тренер і коуч, наголосила на важливості культури
відповідальності без надмірного контролю. Михайло Вільдерман, ресторатор,
співзасновник одеських проєктів «Клара Захарівна» та «Tuba», поділився власною
історією створення успішного закладу без інвесторів. Євген Комаров, юрист і
консультант з HoReCa, приділив увагу темі інтеграції ветеранів у роботу
закладів гостинності. А Іван Ліптуга, президент Національної туристичної
організації України, зазначив, що «гостинність без бар’єрів» — це шлях до
залучення нових гостей і можливостей для країни.
«Подібні
заходи надихають, мотивують і демонструють, наскільки потужною є українська
спільнота HoReCa. Дякуємо організаторам ProResto за цікавих
спікерів і неймовірну атмосферу професійного розвитку!» - кажуть на кафедрі
готельно-ресторанної справи та туризму МНАУ.

Дописати коментар