Студенти-біотехнологи (академічна група БТ 4/1) Миколаївського
НАУ пройшли міжнародний онлайн-курс «Покращення виробництва продуктів
харчування за допомогою сільськогосподарських технологій та рослинних
біотехнологій». Цей курс «EIT Food» було розроблено Університетом
Кембриджа у партнерстві з «Universidad Autоnoma de Madrid» (м. Мадрид),
Іспанською національною дослідницькою радою (CSIC), компаніями «Koppert Biological
Systems», «John Deere» та «Herbstreith & Fox» за участі Центру Джона
Іннеса, у місті Норвіч, Великобританія.
Протягом трьох тижнів учасники курсу вивчали ланцюги сучасних
та майбутніх технологій виробництва продуктів харчування рослинного походження –
від поля до супермаркету. Навчання провели провідні міжнародні фахівці галузі.
Здобувачі вищої освіти ознайомилися з інноваційними
рішеннями у сфері аграрних технологій, обговорили актуальні виклики
продовольчої безпеки та представили власні ідеї їх подолання.
Отримані
знання стануть корисними для майбутньої професійної діяльності та розвитку у
сфері біотехнологій і харчового виробництва.
Асистентка кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина Люта
.png)
.png)
.png)
.png)
Дописати коментар