3 жовтня викладачі
та здобувачі освітніх програм «Готельно-ресторанна справа», «Харчові
технології», «Туризм та рекреація» та «Менеджмент» мали нагоду
поспілкуватися із сомельє Мананою Мінадзе — експерткою у сфері
культури вина.
Її виступ
на тему «Вино без міфів: що потрібно знати кожному» став справжнім
відкриттям для студентів, адже пані Манана не лише зруйнувала популярні
стереотипи, але й пояснила, як формується винна культура у світі та в Україні, розповіла
про історію вина як елемента гастрономічної спадщини, показала різницю між
популярними міфами та науково підтвердженими фактами, окреслила основи винної
етики та сервісу в ресторанному бізнесі та наголосила на важливості
грамотної комунікації сомельє з гостями.
Студенти
отримали унікальну можливість доторкнутися до професійної винної культури та
зрозуміти, що вино — це не лише напій, а й частина історії, культури та мистецтва гостинності.
Такі зустрічі допомагають майбутнім фахівцям глибше усвідомити важливість поєднання теорії й практики, а також розвивати смак, професійні навички й культуру спілкування з клієнтами.






Дописати коментар