Формування можливостей для розвитку бізнесу в Україні як у воєнні часи так і в умовах післявоєнного відновлення економіки України

22 травня 2023 року у Державному податковому університеті відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Економічні перспективи підприємництва у воєнні часи та опісля». Захід був організований кафедрою економіки, підприємництва та економічної безпеки ННІ економічної безпеки та митної справи Державного податкового університету у співпраці з ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова, а також зарубіжними партнерами з Польщі – Fundacja “Ukrainska diaspora naukowa w Polsce”, Uniwersytet Zielonogórski, WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI W BYDGOSZCZY. У конференції прийняли участь 160 учасників – представників державних установ, провідних закладів вищої освіти та громадських організацій з різних регіонів України та Польщі.
Особливий інтерес викликали доповіді присвячені проблемам розвитку українського бізнесу в умовах війни та умовам відновлення бізнесу в Київській області.
Після пленарного засідання робота конференції розділилася на секції, кожна з яких передбачала доповіді, що стосувалися різних аспектів формування післявоєнних можливостей для розвитку бізнесу в Україні.
Миколаївський НАУ був представлений доповіддю канд.екон.наук Вячеслава Курепіна «Безпека підприємства і управління ризиками».
Плідна робота дала змогу учасникам конференції виробити пропозиції і рекомендації органам державної влади та місцевого самоврядування щодо формування можливостей для розвитку бізнесу в Україні як у воєнні часи так і в умовах післявоєнного відновлення економіки України.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget