Участь студентів спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» у обговоренні питань інтеграції вищої освіти України в європейський освітній простір

Як захистити життя українців? Яким чином залучити міжнародні та іноземні інституції до допомоги Україні? Як убезпечити та захистити права тих, хто вимушений був покинути свої домівки чи навпаки залишитись в Україні? Як забезпечити право на освіту українців? 

На ці та інші питання отримали відповіді учасники Міжнародної науково-практичної конференції «Інтеграція вищої юридичної освіти України з європейським освітнім простором – виклики внутрішньої безпеки під час воєнного стану», яка пройшла 15.02.2023 р. у м. Ломжа (Польща). Учасниками конференції стали здобувачі вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», Валерія Іваненко та викладач кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін. Їх наукові доповіді опубліковані у збірнику матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget