УЧАСТЬ У ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПРОБЛЕМИ ТА ДОСЯГНЕННЯ СУЧАСНОЇ БІОТЕХНОЛОГІЇ»

24 березня 2023 року кафедрою біотехнології Національного фармацевтичного університету було організовано та проведено ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Проблеми та досягнення сучасної біотехнології». Захід відбувся на платформі Zoom, його учасниками стали науковці з 24 закладів вищої освіти, 22 науково-дослідних установ та 6 підприємств України, Польщі та Туреччини. 

Перший заступник директора з наукової роботи Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН, доктор с.-г. наук, професор, академік НААН Світлана Ковтун презентувала результати науково-дослідної роботи інституту. Співвиконавцем цих наукових досліджень від Миколаївського НАУ є асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА, яка представила учасникам конференції результати досліджень із трансплантації ембріонів великої рогатої худоби, які проводяться в межах співпраці з науковцями інституту. 

Основною тематикою заходу стало обговорення реалій та перспектив біотехнологій. Теми доповідей учасників конференції були дуже цікавими та актуальними, що зумовило їх активне обговорення серед учасників заходу.

Також участь у цій конференції взяли майбутні біотехнологи – студенти академічної групи БТ 3/1, які отримали велику кількість цікавої інформації та гарний науковий досвід. 

Висловлюємо щиру подяку організаторам конференції за можливість взяти участь у такому заході! Бажаємо всім нам миру та сподіваємося на подальшу співпрацю!






Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА

 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget