КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «ВОЛОНТЕРИ – ЛЮДИ ДОБРОЇ ВОЛІ»

Волонтери – багатство народів. Волонтерство ґрунтується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей. Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у всіляких акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва тощо.
Студентство Миколаївського НАУ також займається волонтерством. Для залучення студентів-першокурсників до цієї діяльності 20 березня 2023 року на кафедрі біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ було проведено кураторську годину : «Волонтери – люди доброї волі». 
Мета заходу – ознайомити здобувачів вищої освіти з виникненням поняття «волонтер», основними рисами волонтера та створити умови для виховання небайдужого ставлення до людей, які потребують допомоги.
Волонтер – це покликання, спосіб життя. Кожен з нас, навіть не здогадуючись про це, так чи інакше залучений до волонтерської діяльності. В умовах війни волонтерська допомога, зокрема, населенню та Збройним силам України є неоціненною. Сьогодні волонтери сприяють перемозі України і збереженню її державності, не чекаючи за це винагороди.
Щиро дякуємо усім волонтерам – небайдужим до чужого горя людям, які, жертвуючи своїм часом, а іноді й життям, докладають чимало зусиль, аби допомогти у тяжку хвилину іншим. Слава Україні!




Куратор групи БТ 1/1, асистент кафедри біотехнології 
та біоінженерії Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget