Участь здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій у виставці «Природно-заповідний фонд: зелена скарбниця країни»

2 лютого 2023 року здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій груп А2/1(МБ), А2/2, Г1/1, А3/1, А3/2, А3/3 та доцент Тетяна Манушкіна взяли у виставці «Природно-заповідний фонд: зелена скарбниця країни». Презентація виставки організована Миколаївською обласною універсальною науковою бібліотекою в онлайн-форматі. На ній були представлені видання, що дають змогу детально ознайомитися з питаннями охорони навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів та збереження природно-заповідного фонду України. 

Учасники заходу здійснили віртуальну мандрівку стежками найвідоміших заповідників та регіональних ландшафтних парків України за виданнями «Заповідні місця Миколаївщини», «Регіональні ландшафтні парки Миколаївщини», на сторінках яких зображені мальовничі куточки рідного краю. Різноманітний рослинний і тваринний світ нашого краю можна побачити на світлинах у виданнях «Рідкісні рослини національного природного парку Бузький Гард», «Довідник найцінніших природних територій Кінбурнського півострова в межах Миколаївської області» та ін. Викликала неабияку зацікавленість екологічна гра-путівник «Світ Гарду», за допомогою якої бажаючі зможуть здійснити подорож природними куточками Миколаївщини.

Усі бажаючі можуть детально ознайомитися з представленими та іншими виданнями з даної тематики можна в обласній науковій бібліотеці на виставці, що експонуватиметься з 2 по 13 лютого у відділі документів і наукових розвідок з питань краєзнавства.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget