КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «ЯК РОЗПІЗНАТИ СТРЕС – У СЕБЕ ТА ТИХ, ХТО ПОРУЧ» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 122 «КОМП’ЮТЕРНІ НАУКИ» 1 КУРСУ

03 лютого 2023 року була проведена кураторська година для здобувачів вищої освіти спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» 1 курсу факультету менеджменту за темою: «Як розпізнати стрес – у себе та тих, хто поруч».

Здобувачі вищої освіти з великою уважністю прослухали матеріали щодо розпізнавання стресу та шляхів виходу з нього куратора академічних груп КН1/1 і КН1/1МБ, старшого викладача кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання Хилька Івана Івановича.

У процесі обговорення студенти ознайомилися з поняттям стресу, фазами  та ознаками стресу, методами керування стресом, навели різноманітні стресові ситуації зі свого життя та близьких і знайомих. Спочатку пандемія коронавірусу, а потім військова агресія російської федерації долучила усіх жителів нашої країни до випробовування різної форми негативного впливу на фізичний та емоційний стани. Всі ці ситуації вплинули на зрівноважений стан нашого буття. Тому нам необхідно своєчасно розпізнавати стрес та усіма шляхами нівелювати його вплив, навчитися управляти стресом та протистояти негативним його наслідкам, адже вони суттєво впливають на здоров’я та викликають захворювання.

На кураторській годині також були розглянуті особливості навчання у змішаному форматі та питання безпечного поводження учасників освітнього процесу під час сигналу «повітряна тривога» для уникнення стресових ситуацій.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget