Міжнародний парламентський урок «Україна та Польща – в солідарності разом»

Здобувачі вищої освіти гр. ЕН 1/1 й старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Гусенко А.А. є активними учасниками парламентських уроків, які організовуються Освітнім центром Верховної Ради України. Участь у таких заходах дає можливість здобувачам вищої освіти закріпити та доповнити свої знання з дисципліни «Законодавство і право». 

Так, нещодавно вони взяли участь у Міжнародному парламентському уроці «Україна та Польща – в солідарності разом», спеціальними гостями якого були: Заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк; депутатка Сейму Республіки Польща Лідія Буржинська. Свої відеозвернення для присутніх записали й депутат Сейму Республіки Польща, член Парламентської асамблеї НАТО Міхал Щерба і Повноважний посол Українив Польщі Василь Зварич.

Захід відбувся у форматі, який об’єднав молодь України та Польщі, щоб наголосити на остаточному історичному примиренні двох народів, усвідомленні спільної долі наших держав у складі Об’єднаної Європи, необхідності підтримувати дружні стосунки.

Дякуємо Освітньому центру Верховної Ради України за цікавий захід.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget