Міжнародна науково-практична конференція на факультеті ТВППТСБ

«Медичний лікар лікує людину, ветеринарний – людство»,  у цих словах закладене сакральне значення професії ветеринарного лікаря, чиї повноваження та обов’язки полягають у збереженні здоров’я і благополуччя тварин, щоб у наших домівках завжди були якісні і найголовніше безпечні продукти харчування.

Так, 29 листопада 2022 року  кафедрою  ветеринарної медицини та гігієни Миколаївського національного аграрного університету організовано Міжнародну науково-практичну конференцію «Ветеринарно-санітарні аспекти технології виробництва та переробки продукції тваринництва». 

Із вітальним словом до присутніх гостей звернулися: перший проректор МНАУ, професор Дмитро БАБЕНКО, декан факультету ТВППТСБ, професор Михайло ГИЛЬ, завідувач кафедри, доцент Імін ЛУМЕДЗЕ, директор Миколаївської регіональної лабораторії Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Олексій ЖЕМЕРДЕЙ. 

Учасниками урочистої події стали представники Поліського, Харківського, Київського, Львівського, Білоцерківського, Миколаївського національних аграрних університетів, Західно-Поморського технологічного університету з міста Щецина. Презентована інформацію торкнулася питань поширення патологій у сільськогосподарських тварин, їх зв'язку зі способом утримання, гігієнічними засобами профілактики та використанням вітамінних препаратів, що застосовуються для зниження рівня стресу. 

Тяжкі умови з якими зіштовхнулась наша країна, не стала перепоною для проведення наукових заходів. Щиро вдячні нашим колегам з усіх куточків України  та сусідньої Польщі, що незважаючи на всі складності та обмеження, залишаються відданими улюбленій справі, та щедро діляться отриманим досвідом із кожним.









Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН  

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget