«Профі-Старт: стань успішним!» Миколаївського національного аграрного університету

У межах  роботи Школи вибору професії «Профі-Старт: стань успішним» науково-педагогічними працівниками кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки 10 листопада 2022 року проведено онлайн майстер-клас з учнями 11 класів Південоукраїнських ліцеїв на тему: Монтаж релейного захисту виробничих машин у відповідності з вимогами до роботи системи захисту обладнання на ОКП "МИКОЛАЇВОБЛТЕПЛОЕНЕРГО".

На початку зустрічі з вітальним словом до учасників заходу звернулася доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Вахоніна Лариса Володимирівна, яка розповіла про переваги та перспективи навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.

Майстер-клас для учасників онлайн майстер-класу проводили доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Вахоніна Лариса та майстер виробничого навчання Чурило Руслана

Під час заходу презентувався порядок монтажу релейного захисту для електричних машин відповідно до вимог роботи системи захисту електрообладнання. На при кінці майстер-класу були дані вичерпні й кваліфіковані відповіді на всі питання які цікавили учасників.

Колектив кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки щиро вдячний випускникам 11-тих класів за активну участь. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget