СПІВПРАЦЯ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАУ ТА ПЕРВОМАЙСЬКОГО ЛІЦЕЮ

15 вересня 2022 року відбулася онлайн-зустріч, присвячена питанням співпраці Миколаївського НАУ та Первомайського ліцею Первомайської селищної ради Миколаївського району.

У заході взяли участь керівник Центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігор МАРЦЕНЮК, директорка ліцею Світлана КЛАПУШИНСЬКА, класні керівники, учні 11 класу та їхні батьки.

Світлана Вікторівна відзначила, що результатом багаторічної профорієнтаційної співпраці школи та університету є стабільно високі показники вступу випускників саме до Миколаївського НАУ. Адже, якість вищої освіти, яку здобувають студенти МНАУ, – це запорука їхнього подальшого професійного та життєвого успіху.

Учнів ліцею найбільше цікавили питання підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання у 2023 році на підготовчих курсах університету. Адже, це також можливість отримати переваги у вигляді додаткових 10 балів при вступі до Миколаївського НАУ у 2023 році.

Шановні батьки задавали «фінансові питання» щодо вартості навчання, проживання у гуртожитках, харчування дітей тощо. І були приємно здивовані доступністю освітніх та інших послуг в університеті. Окремі батьки відзначили, що «вивчивши» своїх старших дітей в «аграрці», хотіли би, щоб і молодші здобули професію саме у Миколаївському НАУ.

Висловлюємо щиру подяку організаторам онлайн-зустрічі та побажання подальших успіхів. Миколаївський національний аграрний університет готовий підтримати українську молодь та надати можливість здобути якісну вищу освіту!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget