Ряди фінансистів поповнилися першокурсниками!

 16.09.2022 р. відбувся урочистий захід з приводу посвяти першокурсників обліково-фінансового факультету, які прийняли урочисту присягу здобувача вищої освіти Миколаївського НАУ. 

В рамках онлайн-зустрічі здобувачі вищої освіти приймали привітання  з початком їх навчання в університеті від  першого проректора  Д.В. Бабенка, декана обліково-фінансового факультету О.М. Вишневської, завідувача кафедри фінансів, банківської справи та страхування Н.М. Сіренко та завідувача кафедри обліку і оподаткування М.В. Дубініної, які  побажали  усім здобувачам плідного навчального року.

Після закінчення організаційних зборів відбулося знайомство здобувачів вищої освіти групи Ф1/1  зі своїм куратором – К.А. Мікуляк, яка опікуватиметься молодими фінансистами у період навчання на бакалавраті.  Крім того, під час зустрічі здобувачів ознайомили з особливостями  освітнього процесу в університеті у цілому та на обліково-фінансовому факультеті  зокрема.  Викладачами було презентовано вибіркові компоненти освітньо-професійної програми з метою обрання їх здобувачами, а в.о. заступника декана факультету культури і виховання А.М. Борисова-Ярига ознайомила здобувачів із заходами, які проводяться факультетом культури і виховання.

Бажаємо усім першокурсникам цікавого, насиченого життя в дружній родині Миколаївського національного аграрного університету!










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget