Профорієнтаційна робота у Мигійському коледжі

Незважаючи на складні події, що відбуваються в країні, ми не втрачаємо здатність долати серйозні життєві труднощі, досягати успіху і продовжуємо розвиватися попри складні умови воєнного часу. 
А тому 22 вересня 2022 року доцентом кафедри біотехнології та біоінженерії Каратєєвою Оленою Іванівною було організовано онлайн-зустріч із використанням платформи Google Meet із здобувачами вищої освіти 4 курсів освітніх спеціальностей  204-«ТВППТ», 211-«Ветеринарна медицина», 201-«Агрономія» та 073-«Менеджмент» Мигійського коледжу Миколаївського НАУ.
Упродовж зустрічі майбутніх випускників було ознайомлено з університетом і його матеріально-технічною базою, факультетами, спеціальностями, роз’яснено умови вступу, правила прийому та переваги навчання в Миколаївському НАУ. А також поінформовано щодо перспектив працевлаштування, реалізації своїх здібностей і талантів, самореалізації особистісного потенціалу під час навчання у Миколаївському національному аграрному університеті. Під час бесіди студентство отримало ґрунтовні відповіді на свої запитання.
Тож, намагаємося вибудовувати нормальне, повноцінне життя в складних умовах воєнного часу, віримо в нашу перемогу і чекаємо майбутніх студентів в єдиній родині Миколаївського національного аграрного університету.
Висловлюємо щиру подяку за організацію заходу, тісну і багаторічну співпрацю директорові Мигійського коледжу Олександрові Петровичу Тофану і заступнику директора з навчальної роботи Тетяні Миколаївні Кузнецовій. 
Миру нам всім!!!




Доцент кафедри біотехнології та біоінженерії О.І. Каратєєва


факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget