Перемога проєкту «Побудова європейської моделі сільськогосподарського землекористування в інтересах сталого розвитку» у конкурсі програми Еразмус+ Жана Моне Модулі

 Вітаємо команду проєкту «Побудова європейської моделі сільськогосподарського землекористування в інтересах сталого розвитку» (BELUS - 101084428 - ERASMUS-JMO-2022-MODULE), координаторкою якого є Олена Котикова, докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри економіки підприємств МНАУ, з перемогою у цьогорічному конкурсі програми Еразмус+ Жана Моне Модулі! Проєкт отримав високу оцінку від конкурсної комісії ЄС і направлений на узгодження та підписання сторонами – МНАУ та Європейською Комісією. Наразі готуються усі необхідні від Університету документи для підписання Угоди. Основну частину проєкту складає освітня частина, передбачено також дослідницьку, методичну та наукову діяльність. Строк реалізації проєкту розрахований на 36 місяців. Це перший ERASMUS+ Jean Monnet Module, отриманий Університетом.

Загалом, цьогоріч було подано 233 проєкти за участі команд з України. До фінансування було відібрано 93 проєкти напряму Жан Моне, координовані 43 університетами з України: 81 модуль, 8 кафедр та 4 центри досконалості Жан Моне. Загальна сума фінансування ЄС яких становить: 2 875 207 Євро.

Вітаємо колег з високою оцінкою проєкту та бажаємо команді успішного завершення процесу підписання Угоди!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget