Початок виробничої практики здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

 24.06.2022р. професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Ірина Банєва провела онлайн конференцію з виробничої практики з організації ресторанного господарства для студентів 3 курсу, здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», наказу по університету від 10.03.2022 року № 36-О «Про організацію освітнього процесу у МНАУ на період введення воєнного стану в Україні», за рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, згідно з графіком освітнього процесу та освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти здобувачі направляються на виробничу практику з 27.06.2022р по 22.07.2022р.

Зі здобувачами вищої освіти проведено інструктаж з техніки безпеки при проходженні практики, ознайомлено зі змістом та вимогами програми практики, термінами та умовами подання звітів на кафедру, строками захисту звітних матеріалів за результатами практичної підготовки.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget