Інструктаж з навчальної практики «Правове регулювання господарських відносин»

27 червня 2022 року викладачами кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки було проведено інструктаж з навчальної практики «Правове регулювання господарських відносин» для здобувачів вищої освіти другого курсу факультету менеджменту спеціальностей 073«Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», 241 «Готельно-ресторанна справа», 051 «Економіка».

Навчальна практика проводиться з 27.06.2022 р. по 29 липня 2022 р. онлайн відповідно до Закону України «Про вищу освіту», наказу по університету від 10.03.2022 року № 36-О «Про організацію освітнього процесу у МНАУ на період введення воєнного стану в Україні», за рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, згідно графіку освітнього процесу та освітньо-професійних програм.

Здобувачів вищої освіти було детально ознайомлено з програмою практики. Зокрема, Наталія Галунець, старший викладач кафедри, розповіла про специфіку проходження практики в умовах воєнного стану, окреслила масштаб та особливості роботи. 

Анжела Гусенко, старший викладач кафедри, звернула особливу увагу на очікувані результати практики та вимоги до оформленню відповідного Звіту. Наталія Шишпанова, доцент кафедри, наголосила на важливих датах проходження практики та ознайомила з процедурою майбутнього захисту результатів практики.

Завдання з практики включають проходження онлайн курсів на різних освітніх платформах та стосуються таких важливих питань як: Почати бізнес. Креативна індустрія; Фінансова грамотність для підприємців; Доступ до публічної інформації; CASE STUDY: як вирішувати складні завдання в бізнесі та в житті; Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства та інші.

Бажаємо здобувачам факультету менеджменту миру, благополуччя, належним чином виконати програму практики та отримати гарні враження від проходження курсів.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget