Онлайн-зустріч із випускниками шкіл Кривоозерської селищної ради

 08 червня 2022 р. відбулася онлайн-зустріч науково-педагогічних працівників кафедри рослинництва та садово-паркового господарства з випускниками шкіл Кривоозерської селищної ради Миколаївської області на тему: «Основні особливості вступної кампанії у 2022 р.».

Всього у заході взяли участь 18 осіб, у тому числі керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюк І. М. та відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Баркарь Є. В.

Майбутні вступники мали можливість дізнатися про умови зарахування до числа студентів Миколаївського НАУ, прохідний бал для вступу на різні спеціальності, особливості підрахунку прохідного балу та переваги вступу до Миколаївського національного аграрного університету у 2022 р. 

Дякуємо всім хто долучився до онлайн-зустрічі! Щиро бажаємо випускникам шкіл успішного складання мультипредметного тесту та сподіваємось побачити Вас в стінах славетного Миколаївського національного університету в якості студентів!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget