Участь НПП кафедри рослинництва та СПГ у Всеукраїнській науково-практичній конференції

 9 червня 2022 року о 10.00 на базі Вінницького національного аграрного університету відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція "Розвиток аграрної науки в умовах змін клімату та диджиталізації землеробства". Захід відбувався за підтримки ННВК «Всеукраїнського науково-навчального консорціуму», Вінницького національного аграрного університету, закладу вищої освіти «Подільського державного університету», Поліського національного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського та Відокремленого структурного підрозділу «Чернятинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету».

Миколаївський національний аграрний університет представили доктор сільськогосподарських наук, доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Коваленко О. А., кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Корхова М. М. та аспірант 4 року навчання цієї ж кафедри Нерода Р. С. науковою роботою «Вплив позакореневих підживлень на продуктивність соняшнику в умовах Південного Степу України». 

Після 13.30 відбулися секційні засідання за напрямками: «Виклики для аграрної науки у зв’язку зі змінами клімату та особливості впровадження органічного і точного землеробства», «Інноваційні складові сучасних агротехнологій в умовах формування адаптивних властивостей рослин на основі генетичних ресурсів, green tech і ґрунтозбереження» і «Вирощування плодово-ягідних, лісових та нішевих культур за сучасних підходів до отримання рослинницької продукції» під головуванням Ткачука О. П. (доктора сільськогосподарських наук, доцента, завідувача кафедри екології та охорони навколишнього середовища), Поліщука М. І. (кандидата сільськогосподарських наук, доцента, завідувача кафедри землеробства, ґрунтознавства та агрохімії) та Ящук О. М. (викладача відокремленого структурного підрозділу «Чернятинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відповідно.

Цікавими та різноплановими були доповіді як у пленарній, так і у секційній частині заходу.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget