Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти випускних груп ТЕК МНАУ

 06 червня 2022 року у Технолого-економічному коледжі Миколаївського національного аграрного університету відбулася підсумкова атестація здобувачів вищої освіти випускних груп за освітньо-професійними програмами "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" та "Технологія виробництва  та переробки  продукції тваринництва".

Іспит випускників приймала державна екзаменаційна комісія на чолі з доктором економічних  наук, професором, деканом факультету "Менеджмент" Миколаївського національного аграрного університету та доктором сільськогосподарських наук, професором, в.о. завідувача кафедри" Технологія виробництва продукції тваринництва" Миколаївського національного аграрного університету Тетяною  Нежлукченко.

Здобувачі вищої освіти підтвердили рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь, показали  високий рівень підготовки  з фахових дисциплін.

З успішним складанням державного іспиту випускників привітав директор  ТЕК МНАУ Володимир Рибачук та заступник директора з навчальної роботи Ліна Мандрик.

Відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського НАУ Євгеній Баркар поінформував випускників  про умови та переваги подальшого навчання в Миколаївському НАУ.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget