Підсумкове засідання кафедри економічної теорії і суспільних наук

 14 червня 2022 р. проведено засідання кафедри економічної теорії і суспільних наук. На порядку денному засідання розглянуті та затвердженні звіти викладачів кафедри про виконання індивідуальних планів за 2021-2022 н.р., питання реалізації профорієнтаційних заходів та ефективність профроботи кафедри, поточні питання.

Викладачі кафедри доцент Біліченко О.С., ст. викладач Шарін О.В., доцент Мірошкіна Н.В., ст.. викладач Марущак О.В., доцент Зінченко А.І. звітували про виконання індивідуальних планів за 2021-2022 н.р., а саме: навчальної, методичної, наукової, організаційної та культурно-виховної роботи. Відповідно прийнято рішення – затвердити звіти викладачів про виконання індивідуальних планів за 2021-2022 н.р.

Окремо заслухали заступника завідувача кафедри доцента Біліченка О.С. з питання ефективності профроботи кафедри в поточному році. Було підтримано рішення, що всі заплановані профорієнтаційні заходи кафедри у закріплених школах Миколаївського району виконано, за виключенням екскурсій офлайн у другому семестрі, у зв’язку з введенням воєнного стану в країні. 

Також затвердили списки охочих вступати до МНАУ у 2022 році з-поміж випускників закріплених шкіл.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget