Консультування фінансистів щодо особливостей проходження практичної підготовки

 Для успішної роботи з обраної спеціальності сучасний молодий фахівець поряд із глибокими теоретичними знаннями повинен мати необхідні уміння та навички для ефективного їх застосування на практиці. Досягається це шляхом практичної підготовки здобувачів у процесі навчання. 

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», наказу по університету від 10.03.2022 року № 36-О «Про організацію освітнього процесу у МНАУ на період введення воєнного стану в Україні», за рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, згідно з графіком освітнього процесу та освітньо-професійної програми ««Фінанси, банківська справа та страхування», НПП кафедри фінансів, банківської справи та страхування проведено консультування здобувачів вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» щодо виробничої практики з фаху (для академічної групи Ф 2/1), виробничої практики з фінансів підприємств (для академічної групи Ф 3/1) та виробничої практики з фаху (для здобувачів групи Ф5/1) у період з 27.06.2022 року по 22.07.2022 року.

НПП кафедри ознайомили здобувачів із Методичними рекомендаціями та програмами виробничих практик, а також розповіли про структуру виконання індивідуального завдання та документацію, яка повинна бути сформована та подана до захисту. Не зважаючи на складні воєнні умови, практична підготовка здобувачів планується у затверджені строки.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget