Налагоджуємо співпрацю із закордонними ЗВО

 Впродовж 2021-2022 н.р. науково-педагогічними працівниками кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського національного аграрного університету, зокрема д-ром с.-г. наук, професором Антиповою Л. К. була проведена робота з налагодження співпраці із науковцями та здобувачами вищої освіти Латвійського університету природничих наук і технологій (Univesity of Life Sciences and Technologies).

Результатом цієї роботи стала участь у написанні сумісної наукової роботи здобувачами вищої освіти Миколаївського НАУ та Латвійського університету природничих наук і технологій на Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science-2022», за результатами якого Кушнір Руслана та Andersons Zanis отримали перше місце.

Варто відзначити й участь директора Інституту ґрунтознавства і рослинництва Латвійського університету природничих наук і технологій Олександра Адамовича у Міжнародному форумі «Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни», який відбувся 26 травня 2022 р. на базі Миколаївського національного аграрного університету.

Крім того, здобувачі вищої освіти зазначеного ЗВО брали участь у Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі «Аграрні науки та продовольство» за напрямком «Агрономія» за результатами якого 

Zavjalovs Imants (Резекненська академія технологій, Латвія) отримав диплом III ступеня.

Слід зазначити, що за роки багаторічної співпраці Антипової Лідії Климівни, Адамовича Олександра Михайловича та Пойщі Лієни Ансовни видано низку наукових праць, зокрема статей у фахових виданнях, збірниках конференцій та виданнях, що індексуються у науково-метричній базі Scopus.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget