Залучення провідних науковців до освітнього процесу кафедрою генетики, годівлі тварин та біотехнології

02 червня 2022 р. лекцію з дисципліни «Основи молекулярної біології» для здобувачів вищої освіти ступенів «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія було прочитано доктором с.-г. наук, професором, завідувачем лабораторії генетики Інституту свинарства і агропромислового виробництва НААН В.М. Балацьким.

Під час лекції Віктор Миколайович детально окреслив коло завдань, які спроможна вирішувати очолювана ним лабораторія; в режимі реального часу продемонстрував обладнання, яке використовується для різноманітних молекулярно-генетичних досліджень та охарактеризував принцип його дії, а також навів конкретні приклади використання результатів молекулярно-генетичних досліджень у різних галузях тваринництва та інших сферах.

Прочитана професором В.М. Балацьким лекція не залишила байдужими здобувачів вищої освіти, свідченням чого стала значна кількість запитань, адресованих лекторові. На всі запитання Віктор Миколайович надав ґрунтовні відповіді.

Колектив кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології висловлює глибоку вдячність професору В. М. Балацькому та всім співробітникам лабораторії генетики Інституту свинарства та АПВ НААН України за багаторічну плідну співпрацю. Миру, добра та нових наукових здобутків, шановні колеги!














В.о. завідувача кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології 

Сергій ЛУГОВИЙ

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget