Участь у міжнародному тренінгу

Світ не стоїть на місці, швидкоплинний час, бурхливий розвиток технологій ведення підприємств та інтенсифікації сільського господарства вносять свої корективи, все більше зростає потреба в актуальних та сучасних методах вирішення поставлених завдань.

Дивлячись у майбутнє і впевнено крокуючи «в ногу» з часом, із 11 квітня по 8 травня 2022 року, Університетом прикладних наук Вайєнштефан – Тріздорф, разом із Сумським національним аграрним університетом проведено онлайн-тренінг на тему: «Методи спрощеного програмного планування та автоматизація процесів планування діяльності підприємств за допомогою програми МАХ». Активну участь у даному заході взяв асистент кафедри зоогігієни та ветеринарії Вадим Посухін.

Програма тренінгу була насиченою та вельми актуальною. А лектор Георг Шауер, дуже професійно ознайомив слухачів із програмою МАХ, яка дає можливість набагато мобільніше вирішувати питання господарської діяльності аграрного підприємства, що широко використовується в Німеччині, та завдяки цінному досвіду Європейських колег, стане реальністю для Українських аграріїв. 

Після закінчення тренінгу учасники отримали сертифікати та цінні нові знання, які матимуть місце в професійній діяльності.



Асистент кафедри зоогігієни та ветеринарії В. Посухін

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget