Лекційне заняття для здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ

08 червня 2022р. відповідно до розкладу проведене лекційне заняття для здобувачів вищої освіти ХТ 3/1 з дисципліни «Гігієна та санітарія харчових виробництв» в онлайн-режимі. Тема лекції: «Добробутні умови утримання тварин». Тварини чутливі створіння. Вони, подібно до нас, також страждають і також бувають щасливими. Добробут є дуже важливим для здоров’я тварин. Щасливі тварини є продуктивними і здоровими. Здорові тварини дають якісну здорову продукцію, особливо, якщо не використовуються ліки або стимулятори. Нині збільшується кількість споживачів тваринницької продукції, які цікавляться утриманням цих тварин.

Студенти мають можливість ознайомилися з лекційним матеріалом в логічно структурованому та комплексному навчально-методичному матеріалі Moodle, який покращує умови самостійного опанування дисципліни. План заняття передбачає п’ять ступенів свободи добробутних умов утримання тварин. Ці п’ять свобод допомагають виявити ситуацію, що створюють хороший добробут для сільськогосподарських тварин для подальшої якості продукції для харчування населення. Для покращення знань лекційного матеріалу здобувачі вищої освіти на платформі Moodle використовують навчальні матеріали, зокрема презентаційні матеріали, відеоматеріали за  темам заннять.

Відповіді здобувачів вищої освіти на контрольні запитання лекції були направлені в розділ «Підсумковий контроль знань студентів» платформи Moodle.




Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії

Бондар А.О.

кафедра зоогігієни та ветеринарії,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget