Розгляд особливостей Правил прийому в 2022 р. на засіданні кафедри менеджменту та маркетингу

 09 червня 2022 року на засідання кафедри менеджменту та маркетингу у форматі відеоконференції запрошено заступника відповідального секретаря приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Світлану Шаріну, яка відповіла на питання НПП кафедри щодо особливостей Правил прийому до Миколаївського національного аграрного університету у 2022 р.

Колективом кафедри за результатами обговорення вирішено продовжити якісну профорієнтаційну роботу з майбутніми вступниками шляхом неухильного виконання заходів, передбачених програмою профорієнтаційної роботи МНАУ на 2021-2022 н.р., з урахуванням особливостей правил прийому до Миколаївського національного аграрного університету у 2022 р., забезпечити своєчасне інформування та налагодження активної комунікації з потенційними вступниками через мобільні технологічні засоби.

Наголошено на необхідності продовження активного розвитку сторінки кафедри менеджменту та маркетингу в соціальній мережі Instagram, каналу кафедри в Telegram, комунікації зі випускниками та їх батьками, у т.ч. із застосуванням можливостей Google Form.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget