Підведено підсумки роботи підготовчих курсів Миколаївського національного аграрного університету 2021-2022 н. р.

 У Центрі професійної орієнтації Миколаївського НАУ завершується 2021-2022 навчальний рік, протягом якого більше ніж 300 осіб успішно пройшли підготовку до складання Національного мультипредметного тесту та подальшого вступу до університету.

За результатами підсумкового тестування слухачів підготовчих курсів та згідно Правил прийому до Миколаївського національного аграрного університету для здобуття вищої освіти у 2022 році видано наказ від 03.06.2022 р. №67-ПК «Про нарахування додаткових балів слухачам підготовчих курсів». Згідно з наказом випускникам підготовчих курсів при вступі до Миколаївського НАУ у 2022 році на спеціальності 015 «Професійна освіта», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», 181 «Харчові технології», 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 208 «Агроінженерія» до конкурсного рейтингу буде нараховано додаткові від 8 до 10 балів.

Багаторічний досвід проведення довузівської підготовки із майбутніми вступниками  показує, що більшість слухачів курсів обирають для подальшого навчання спеціальності саме Миколаївського національного аграрного університету. Бажаємо їм скористатися повною мірою перевагами додаткових балів за успішне закінчення підготовчих курсів у вступній кампанії 2022 року!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget