Випускники ЗОШ №16 та Миколаївський національний аграрний університет разом до спільних професійних злетів

 Сьогодення приносить нам чимало випробувань та завдяки спільним зусиллям закладів загальносередньої і вищої освіти учнівська молодь на вірному шляху до реалізації найсміливіших задумів у мирній Україні та  розбудові рідної держави.

Один із впевнених кроків до своїх професійних злетів випускники 11-го класу ЗОШ №16 міста Миколаєва разом із МНАУ зробили першого червня 2022 року. Ця справа відповідальна і тому, організована онлайн зустріч була присвячена особливостям вступу у 2022 році, яку провели доцент кафедри обліку і оподаткування Лілія Козаченко, керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігор Марценюк та заступник відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ Світлана Шаріна.

Учасники зустрічі обговорили важливі питання про вибір конкурсних предметів та вагові коефіцієнти оцінок з предметів НМТ (https://pk.mnau.edu.ua/normative-documents/admission-rules/), як писати мотиваційний лист  і підготуватися до індивідуальної (усної) співбесіди (https://pk.mnau.edu.ua/bachelor/), переваги та можливості навчання у Миколаївському НАУ (http://ua-news.mnau.edu.ua/).

Дякуємо щиро директору ЗОШ №16 Тетяні Варвянській та класному керівнику 11-го класу Тетяні Єгоровій за спільну роботу у професійному  становленні молоді. 

Зичимо усім випускникам 2022 року та нашій Україні миру і непохитної віри у щасливе майбутнє, успіху та професійних злетів!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget