Організаційні збори щодо проходження літньої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

 Виробнича та навчальна практика є обов’язковими частинами професійної підготовки фахівців і невід’ємною складовою освітнього процесу у Миколаївському національному аграрному університеті. Проходження практики має на меті забезпечити закріплення теоретичних знань та набуття професійних навичок і вмінь студентами, адаптувати їх до майбутньої роботи за спеціальністю. Практика забезпечує безперервність та послідовність одержання необхідного обсягу практичних знань, які відповідають отриманню відповідного освітнього ступеня. 

27 червня 2022 року на обліково-фінансовому факультеті відбулися консультаційно-організаційні збори для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», які мають пройти навчальну і виробничу практику. Декан обліково-фінансового факультету професор Вишневська О.М., завідувач кафедри обліку і оподаткування професор Дубініна М.В., професор кафедри обліку і оподаткування Потриваєва Н.В. та відповідальні за проведення практик від кафедри викладачі надали консультації здобувачам вищої освіти щодо загальних аспектів організації та проходження практик в сьогоденних умовах та особливостей і методичних аспектів кожної окремо взятої практичної підготовки. На зборах виступили стейкхолдери освітніх програм та представники структурних підрозділів університету, зокрема заступник директора ННПЦ МНАУ Карпенко М.Д. та бухгалтери МНАУ – Кирик Ю. А. та Серкізюк У.А.

Усе витримаємо! З усім справимося! Ми з вами, наші студенти! Наше завдання – здобути якісну освіту для відбудови нашої найкращої країни у світі! До праці! 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget