Завершення періоду навчання здобувачами освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)»

  Здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)» денної форми навчання виконали програму навчання, яка завершується атестаційним екзаменом. 

21 червня 2022 року в дистанційному форматі було проведено начитку до атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з дисципліни «Основи охорони праці». 

Метою освітньо-професійної програми «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)» відповідно до місії та Стратегії розвитку Миколаївського національного аграрного університету є підготовка бакалаврів за спеціальністю 015 «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)», здатних розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми у сфері  професійної освіти в процесі професійної діяльності. Акцент підготовки здобувачів вищої освіти зроблено на здатності здійснювати практичну та дослідницьку діяльність у сфері професійної освіти. 

Освітньо-професійна програма «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)» відповідно до місії й стратегії університету спрямована на підготовку нового покоління висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців за першим (бакалаврським) рівнем на основі здобуття ними поглиблених теоретичних і практичних знань та умінь у сфері професійної освіти, що дасть їм можливість ефективно виконувати завдання інноваційного характеру відповідного рівня професійної діяльності, спрямовані на дослідження і розв’язання складних задач в умовах невизначеності

Випускники освітньо-професійної програми мають можливість продовжити навчання за програмою другого (магістерського) рівня вищої освіти в університеті. Бажаємо успіхів бакалаврам. Дякуємо усім учасникам освітнього процесу. 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget