Профорієнтаційна робота кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання та кафедри обліку і оподаткування

У рамках співпраці кафедрою економічної кібернетики і математичного моделювання та кафедрою обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету для випускників шкіл м. Миколаєва 27 травня 2022 року була проведено Zoom-конференцію «Вступна компанія–2022».   В зустрічі взяли участь майбутні абітурієнти ліцею № 55 та ліцею № 53 м. Миколаєва.

Модератор конференції Іван Хилько, старший викладач кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання привітав всіх учасників, які долучилися до конференції. Потім Марина Вікторівна Дубініна, завідувач кафедри обліку і оподаткування, доктор економічних наук, професор ознайомила учасників конференції зі спеціальностями економічного спрямування та запросила їх до вступу.

Продовж зустрічі декан факультету довузівської підготовки Ігор Михайлович Марценюк, кандидат біологічних наук, доцент розповів про переваги навчання в Миколаївському національному аграрному університеті, а також про правила проведення НМТ, та запропонував вступникам перевірити свої знання і пройти даний тест, що відповідає вимогам Національного мультипредметного тесту 2022 року.

З особливостями вступної кампанії 2022 року в цілому та умовами прийому до Миколаївського національного аграрного університету майбутніх абітурієнтів ознайомила Світлана Шаріна, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету.

Дякуємо керівництву та класним керівникам випускних класів ліцеїв, Ігорю Марценюку та Світлані Шаріній за співпрацю!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget